Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на дифузьорите на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей
    Първоначално публикувано от Bobo
    Да бе за плафоните ма ако не са със закъснение - таман затвориш вратата и требе да бутнеш ключа и то не свети
    на 155 закъснението не е ли стандартно?
    Не е аз съм виждал доста без закъснение
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да бе за плафоните ма ако не са със закъснение - таман затвориш вратата и требе да бутнеш ключа и то не свети
      ибаа, нема да им фана логиката на талянците
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е то не е ли логично тия СЪС закъснението да нямат осветление на ключа и обратно?
        При мен плафонът гасне чак като дам на контакт или от самосебе си след известно време, ако само кисна безцелно в колата.
        Интересно в другия случай осветлението на ключа към кво е закачено, щото към габаритите е малко безсмислено (нали за да ги пуснеш, трябва да нацелиш дупката, та да дадеш на контакт ). Ако, както плафона без закъснение, ключалката гасне при затворена врата, трябва пък да вкараш ключа на отворено - едва ли е толкова дебилно.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

без закъснение сме ние със 145/6 ... а на 155 мисля че си е със закъснение на всичките ?
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
            без закъснение сме ние със 145/6 ... а на 155 мисля че си е със закъснение на всичките ?
            Ама сега кажи че и ти неможеш да четеш Аз кво съм писал:

А иначе ти си мисли квот си искаш
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              Ама сега кажи че и ти неможеш да четеш Аз кво съм писал:

А иначе ти си мисли квот си искаш
              ми слагай запетайки, де
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Бахти и раобтата . Много тапо е сас това закаснение ! ще видя какво ще измисля наумил сам едно нещо да видим дали ще се получи ,ако се получи ще ви кажа. Все пак трябва да си пазиме патента на нещата измислени от нас .

Comment

Първоначално публикувано от Alfonso_155
                  Бахти и раобтата . Много тапо е сас това закаснение !
                  Защо да е тъпо? Аз бих казал, че е много удобно. Като влезеш вътре спокойно си слагаш ключа и като дадеш на контакт изгасва осветлението...
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Както кажеш колега ,няма да успорвам мнението ти Колега АЛфист

Comment

Аз съм замислил да си направа мойто със закъснение. Като стане ше пиша.
                      btw: Има 146 фабрично с модул за закъснение
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Вчера както си говорихме за коли с приятелчетата се замислих за Моята alfa155_ Мисля да се обърна към ваз да видим дали ще ми удобрите идеята да направя всичките дуфозьори включително този за задните спътници където е между двете седалки да ги направя да светят червено.Какво мислите за идеята ми .А др което сам си намислил е да правя и пепелниците или с червена светлина или с зелена и др което е ще направя на вратите нали има светоотражители кръгли доло във ъгъла на предните врати.Тях ще прокарам кабелчета от усветлението на колата в купето и така като утрворя вратата да светят червено> малко газария апак мисля че ще има и полза ще се вижда че вратата е отворена на тъмно . Та молбата ми е дали да направя дифозьорите да светят и със какаф цвят бихте ми ми предпожили ,ако ви харсва идеята ми разбира се ?

?

Comment

Първоначално публикувано от Alfonso_155
                          Вчера както си говорихме за коли с приятелчетата се замислих за Моята alfa155_ Мисля да се обърна към ваз да видим дали ще ми удобрите идеята да направя всичките дуфозьори включително този за задните спътници където е между двете седалки да ги направя да светят червено.Какво мислите за идеята ми .А др което сам си намислил е да правя и пепелниците или с червена светлина или с зелена и др което е ще направя на вратите нали има светоотражители кръгли доло във ъгъла на предните врати.Тях ще прокарам кабелчета от усветлението на колата в купето и така като утрворя вратата да светят червено> малко газария апак мисля че ще има и полза ще се вижда че вратата е отворена на тъмно . Та молбата ми е дали да направя дифозьорите да светят и със какаф цвят бихте ми ми предпожили ,ако ви харсва идеята ми разбира се ?

?

Според мен най-добре ще е със зелено да ги направиш щото най успокоява пък и другите светлини в купето и по таблото светят зелено нали
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            ...другите светлини в купето и по таблото светят зелено нали
                            С изключение на копчето за халогените
                            При мен изгоря диодът, та като тръгнах да го сменям се чудех що е оранжев и дали да не го сменя със зелен. После ми направи впечатление, че индикацията за включени халогени на таблото е оранжева и може би това е логиката. В крайна сметка го оставих оранжев

Comment

Първоначално публикувано от bass
                              че индикацията за включени халогени на таблото е оранжева
                              за предните е зелена
                              оранжева е за задните - за тях ли говорим?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А, вярно бе, за задните "мъглявини" е оранжева Ма вече е късно да разглабям

Comment

Working...
                                X